Pedicare Uden

Yvonne van Schijndel, gediplomeerd medisch pedicure | Pedicare Uden

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne van Schijndel, gediplomeerd medisch pedicure. Na de vakopleiding pedicure ben ik me verder gaan specialiseren in de diabetische voet, de reumatische voet, de verwaarloosde voet en de oudere voet. Wat in 2001 begon als pure interesse in de gezondheid van voeten, is uitgegroeid tot een passie voor het voetenvak. Na jarenlang voor een farmaceutisch bedrijf werkzaam geweest te zijn, heb ik de kans gekregen om het roer om te gooien en doe ik nu wat ik écht leuk vind.

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en werk volgens de Code van de Voetverzorging. Daarnaast sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP/ProCert). Hierdoor is het mogelijk om in bepaalde gevallen in aanmerking te komen voor een vergoeding bij uw ziektekostenverzekering.

U mag van mij een kwalitatief hoogwaardige voetbehandeling verwachten. Van het verwijderen van eelt of pijnlijke likdoorns tot het frezen van schimmel- en kalknagels. Maar ook voor een ontspannende voetreflexmassage.

Diabetes- en reuma patiënten kunnen bij mij terecht voor een uitgebreid voetonderzoek en een aansluitende verzorgende voetbehandeling op maat. Regelmatig volg ik lezingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. 

Een moderne professionele pedicurepraktijk

De praktijkruimte is op de begane grond en gemakkelijk te bereiken, ook wanneer u met een rollator, rolstoel of scootmobiel komt. Er is voldoende parkeerruimte. Heeft u liever dat ik bij u thuis kom dan neem ik zelf alle benodigdheden mee.

Blijf niet onnodig met pijnlijke voeten en/of nagels lopen, voor elk probleem is wel een oplossing. Bel gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak. Ook voor kwaliteitsproducten en advies afgestemd op uw voeten bent u van harte welkom.