Pedicare Uden

Nieuws & Acties | Pedicare Uden

Nieuws

Nieuws & Acties

 

Beste allemaal, 

Hoera!  Vanaf maandag 11 mei gaat onze deur weer open voor voetverzorging!

De behandelingen blijven vertrouwd hetzelfde, maar de manier van omgaan met elkaar in onze salon binnen de nieuwe "anderhalve meter maatschappij" zal veranderen. Met de adviezen en richtlijnen vanuit RIVM en onze brancheorganisatie Provoet zijn we aan de slag gegaan om een veilige en fijne werkwijze te ontwikkelen.

De puntjes worden op dit moment op de i gezet. Zo hebben we een mondkapje voor u als u dat wilt. En voor uw handen is er zeep, handgel en een desinfecterende handspray aanwezig. Wij verzoeken u op tijd te komen (niet te vroeg of te laat).  We vragen wel een kleine vergoeding voor de Corona maatregelingen die getroffen zijn.

Een sluiting van 8 weken en de nieuwe werkwijze zorgen ervoor dat onze agenda een nieuwe indeling gaat krijgen. Daarom vragen wij uw begrip dat we niet iedereen in de eerste week kunnen inplannen.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig ? En staat u niet in mijn agenda of terugbellijst? Ook voor u hebben we plaats voor een verzorgende behandeling. Wij zijn telefonisch, per app, sms of mail bereikbaar.

Hartelijke groet, 

Yvonne van Schijndel